HARVEY'S GRILL

HARVEY'S GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Harvey's Grill. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 19:43 Later bezorgd dan door de app aangeven, maar lekker eten! Restaurant belde ook om iets van de bestelling te controleren. Goede porties. Aanrader.
10 aug 2022 om 22:56 Heb echter de lekkerste kapsalon ooit gegeten .thanks voor dat versesmak...
6 aug 2022 om 22:51 After 2:20 we finally received our food after calling the restaurant 2 times. Food was cold but delicious. I can't really recommend it to anyone unless you order during lunch time to receive over dinner. It's not worth it.
6 aug 2022 om 21:33 Bezorgtijd 2,5 uur! Eten half warm. De eerste en laatste keer dat we hier een bestelling hebben gedaan. Heel frustrerende ervaring.
4 aug 2022 om 23:07 De bestelling die wij hebben gedaan is een kapsalon! De lekkerste die wij ooit gegeten hebben!
4 aug 2022 om 19:30 Top echt lekker , je proef dat de patat in verse olie is gebakken! Echt top
2 aug 2022 om 21:54 Prima eten en was zoals netjes aan gegeven na ongeveer 70 minuten maar dat was goed aan gegeven. Verder goed eten Burgers goed voorzien van vlees en goede smaak. Verder spareribs ook prima. Zeker voor herhaling vatbaar
29 jul 2022 om 20:59 Veel te lang geduurd. Bijna 2 uur zitten wachten. Na 35min kreeg ik op de app dat de bezorger onderweg was. Zeker via Groningen gereden. Hier bestellen we dus nooit meer.
5 apr 2022 om 20:24 Great service and fresh tasty food
25 mrt 2022 om 21:21 Eten was top
13 jan 2022 om 19:24 De spareribs waren heerlijk zoals altijd
20 dec 2021 om 8:27 Was allemaal super lekker tot de volgende keer!